Hande Erçel ve Merve Boluğur hakkında bomba itiraflar!

featured
service

Murat Dalkılıç, sosyal medya fenomeni Sercan Yaşar’ın dün gece gerçekleşen doğum günü partisine katıldı. Partide basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü şarkıcı, hakkında merak edilenleri yanıtladı.

blank

38 yaşındaki şarkıcı, Sitare Akbaş ile ilişkisi ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

‘EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUM’

Dalkılıç, “Evlilik düşüncesi var mı?” sorusuna, “Şu an yok. Ben bir imzaya bağlı kalarak, biriyle birlikte olmak istemiyorum.

Sitare ile çok iyi giden bir ilişkimiz var. Her şey yolunda, evlilik düşünmüyorum. Sitare de böyle bir şey düşünseydi bana söylerdi diye düşünüyorum” yanıtını verdi.

blank

ŞAŞIRTAN HANDE ERÇEL CEVABI!

Dalkılıç’a geçtiğimiz ay Fenerbahçe Beko-Real Madrid basketbol maçında eski sevgilisi Hande Erçel ile pişti olması hatırlatıldı.

Bunun üzerine ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullandı: “Ben kendisini görmedim, denk de gelmedik. Siz görüp haber yapmışsınız, ben de sizden öğrendim. Görseydim gayet selamlaşırdık, konuşurduk. Hiçbir derdimiz yok. Eskiye dayalı birbirimize bir hissiyat yok. Küslük de yok, o zamandan beri de görüşmedik zaten.”

blank

ESKİ EŞİ SORULDU!

Dalkılıç’a, “Emre Kaya çok samimi arkadaşınız ve eski eşiniz Merve Boluğur ile olan ilişkisini nasıl yorumluyorsunuz? Emre Kaya düğününüze de gelmişti” sorusu da yöneltildi.

Şarkıcı, söz konusu soruyu şöyle yanıtladı: “Emre sevdiğim bir arkadaşım, Merve de öyle. Mutlu olsunlar isterim. Birbirlerini seviyor ve iyi anlaşıyorlarsa, mutlularsa üçüncü bir kişinin kim olursa olsun söyleyecek bir lafı yok bence.

‘MUTLULUKLAR DİLERİM’

Kendilerine çok mutluluklar dilerim. Emre’yi de severim, çok iyi bir adamdır. Böyle bir şey var mı, yok mu bunu da bilmiyorum. Teyidi alınmasa sormazsınız diye de düşünüyorum.”

Hande Erçel ve Merve Boluğur hakkında bomba itiraflar!