Hande Sarıoğlu yıllar önce bakın hangi efsane dizide rol almış!

featured
service

İddialı tarzı ve cesur pozlarıyla gündemden düşmeyen ünlü spiker Hande Sarıoğlu oryantal yaptığı anları paylaştığı için işinden olmuştu. O günden beri gittikçe popülerleşen ve spor yorumlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü spikerin yıllar önce efsane dizide rol aldığı ortaya çıktı.

blank

Geçmişte oyunculuk deneyimi olduğu bilinen Hande Sarıoğlu, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı ve tekrar bölümleriyle hala büyük ilgi gören Aşk-ı Memnu’da rol aldığını duyanlar çok şaşırdı.

blank

Hande Sarıoğlu, şöhret olmadan önce Türk televizyonlarının efsane dizisi Aşk- ı Memnu’da düğün organizatörü olarak yer almış. Nihal ve Behlül’ün düğünlerini organize eden Sarıoğlu, dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte düğün hakkında konuşurken görülüyor.

blank

Sarıoğlu’nun estetiksiz halini görenler ünlü ismi tanımakta güçlük çekti. Hande Sarıoğlu’nın dizideki kareleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Ünlü ismin eski haline; ‘Tanıyamadım’, ‘Hande olduğuna inanamıyorum’, ‘Estetik harikası olmuş’ gibi yorumlar yapıldı.

blank

Halid Ziya Uşaklıgil’in eserinden uyarlanan, bir döneme damga vuran, “Aşk-ı Memnu” dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Sarıoğlu, 2010 yılında Star TV’de Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programında da yer aldı.

blank

2011 yılında “Pasaport” Adlı yarışma programını Ümit Erdim ile birlikte sundu. Daha sonra Fox TV’de “Kaç Para Kaç” programını çekti.
blank

Şubat 2016 ayında TV8’de başlayan ve sunuculuğunu Hande Sarıoğlu’nun yaptığı “Böyle Çok Daha Güzelsin” adlı programda Alp Kavasoğlu ve Sema Çelebi birlikte jüri üyeliği yaptı.

blank
Daha sonra 2017 Ağustos ayından itibaren Tivibu Spor’da görev alan Hande Sarıoğlu, 13 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Habertürk TV ekranlarında yer aldı.

blank
Hande Sarıoğlu’nun Habertürk TV’de spor spikerliği geçtiğimiz yıl Mayıs ayında son buldu.

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank

Hande Sarıoğlu yıllar önce bakın hangi efsane dizide rol almış!