İBB kuruluşu BELBİM A.Ş. Gen. Müdürü’nün yasak aşk görüntüleri basında!

featured
service

Genel müdürün tercihi 600 milyon dolar bütçeli BELBİM A.Ş.”nin Genel Müdürü Adnan Şahin”in, kendisi gibi evli ve çocuklu Hatice Ş. ile yaşadığı kaçak aşk, fotoğraflarla belgelendi. Karısı türbanlı olan Genel Müdür Şahin”in “eşim” diye tanıttığı sevgilisi Hatice Ş.”nin türbansız olduğu dikkat çekti.

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi”ne bağlı yıllık 600 milyon dolar bütçeli BELBİM A.Ş.”nin Genel Müdürü 47 yaşındaki Adnan Şahin”in aşk kaçamağı, fotoğraflarla ortaya çıktı. Evli ve 2 çocuklu Şahin, 1.5 ay önce Antalya”da birlikte tatil yaptığı Hatice Ş. ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Evli ve 1 çocuk annesi Hatice Ş.”yi çevresindekilere “eşim” diye tanıtan Şahin”in, ilişkilerini öğrenen BELBİM çalışanlarını işten attığı iddia edildi. İddiaları sorduğumuz Şahin, “Fotoğrafları verenler hakkında suç duyurusunda bulundum” dedi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi”nin en çok para dönen şirketlerinin başında gelen BELBİM Genel Müdürü Adnan Şahin hakkındaki iddialar şöyle:

BOŞATMA AVUKATI

Evli ve 2 çocuk babası Adnan Şahin, 1.5 yıl önce yönetici olduğu vakıfta çalışan kendisi gibi evli ve 1 çocuk annesi Hatice Ş. ile 1 yıldır aşk yaşıyor.Evlilik dışı ilişkisini öğrenen çalışanları hiçbir gerekçe gösterilmeden işten çıkardı. Evli olan sevgilisi Hatice Ş.”yi eşinden ayırmak için BELBİM şirketinin sözleşmeli avukatı Yalçın Oğuz Ülgen”i devreye soktu ve boşanma karşılığında kendisine ev ya da otomobil vaat etti.

ARAÇ TAHSİS ETTİ

Sevgilisini işten attırıp 25 bin YTL tazminat almasını sağladı.25 bin YTL de kendisi ekleyerek sevgilisini Bakırköy”deki Cingöz Anaokulu”na yüzde 50 payla ortak yaptı.Sevgilisinin ortağı olduğu anaokulunun çevre düzenlemesini ve temizliğini Büyükşehir Belediyesi”nin tüm imkanlarını kullanarak ücretsiz yaptırdı.

blank

Yaklaşık 600 milyon dolar bütçeli BELBİM A.Ş.”nin iş yaptırdığı firmalar tüm imkanlarını Adnan Şahin için seferber etti. Taşeron şirketler, Adnan Şahin”e Land Rover marka cip, sevgilisine de Volvo marka otomobil tahsis etti.

ANAOKULU AÇTI

3 ay önce anaokulundaki ortaklığından ayrılan sevgilisine Beylikdüzü”nde Cingöz Çocuk Akademisi adında yeni bir anaokulu açtı. Buranın da tüm çevre düzenleme ve iç temizliğini Büyükşehir Belediyesi personeline yaptırıldı. Belediyeye ait cep telefonlarını eşi ve çocuğu kullanıyor.

Eşinin kardeşi Abdullah Kömür”ü BELBİM AŞ”nin satın alma müdürü olarak işe aldı. Sevgilisiyle yaptığı Antalya kaçamağı dahil tüm giderlerini belediyeye fatura etti.Konuşmak istemiyorum Adnan Şahin”in eşi Nezahat Şahin iddiaları yeni duyduğunu belirterek, “İftira bunlar. Biliyorsunuz böyle şeyler oluyor Türkiye”de” dedi. Nezahat Şahin, eşinin, Hatice Ş. ile samimi fotoğraflarının olduğunu öğrenince, “Bilemiyorum.

blank

O resmi görmedim. Sizden duydum. Hiçbir şey söylemem. Adnan Bey”le görüşün” dedi. Nezahat Şahin, evliliğinin sürüp sürmediğine yönelik soru üzerine ise “Ben şu anda konuşmak istemiyorum. Bizim kendi problemlerimiz var. O yüzden konuşmak istemiyorum” yanıtını verdi.O da eşimdir Adnan Şahin, olayın iftira olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bununla ilgili dün savcılığa suç duyurusunda bulundum. O fotoğrafları verenler hakkında, hem tutuklama kararı, hem de kamu davası açılması için müracaatım var.

 

Bu konuyla ilgili konuşmayacağım yalnız şunu söyleyeceğim, hepsi iftira” dedi. Şahin, Hatice Ş.”yi eşi olarak tanıtmasıyla ilgili soruya ise “Fotoğraflardaki kişinin benim eşim olup olmaması sizi ne ilgilendirir?. O da benim eşimdir, kardeşim. Konuşacak da bir şey yok” dedi.

 

Stres attılar Adnan Şahin, sevgilisi Hatice Ş. ile tatil boyunca el ele, göz göze hatıra fotoğrafları çektirdi. İstanbul”un stresinden uzaklaşan çift, rahat giysileriyle dikkat çekti. Şahin, üstüne bir tişört ile paçaları çok kısa olan pantolon giydi, altına da parmak arası terliklerini geçirdi. Hatice Ş. ise beyaz Şile bezi eteği ve pembe buluzuyla tatil rahatlığını sergiledi.

Mustafa KÜÇÜK/Hürriyet

İBB kuruluşu BELBİM A.Ş. Gen. Müdürü’nün yasak aşk görüntüleri basında!