İHALE ZENGİNİ MEHMET CENGİZ’E 400 MİLYONLUK ZİNA DAVASI

featured
service

Cengiz Holding Yönetim Kurulu başkanı Mehmet Cengiz’in 30 yıllık eşi ve 6 çocuğunun annesi Fatma Cengiz’in şiddetli geçimsizlik ve zina nedeniyle boşanma davası açtığı öğrenildi.
Avukatları aracılığı ile Mehmet Cengiz’in Y.Y., isimli kadınla evlilik dışı ilişkisinden olan çocuğu nüfusuna geçirdiğini iddia eden Fatma Cengiz, aylık 750 bin TL tedbir nafakası, 250 milyon TL maddi, 150 milyon TL manevi olmak üzere toplam 400 milyon TL tazminat talep etti.

Fatma Cengiz, 30 yıllık eşi Mehmet Cengiz’in ailesine karşı manevi yükümlülüklerini yerine getirmediğini ileri sürdü ve eşinin iş ilişkilerinden kaynaklanan özel uçakları ile olağandışı yapmış olduğu yurtiçi ve yurtdışı seyahatleri nedeniyle bir gecelik veya günü birlik ilişkilerinden haberdar olduğunu belirtti. Mehmet Cengiz’in Y.Y., isimli kadınla yaşadığı ilişkiyi duymayan kimsenin kalmadığını ileri süren Fatma Cengiz, bu ilişkiden olan C., isimli çocuğu tanıdığını ve nüfusuna geçirdiğini iddia etti.

PSİKOLOJİK ŞİDDET UYGULADI

Sözcü Gazetesi’nden Ümit Türk’ün haberine göre dilekçede, evlilik dışı ilişki yaşadığı kadın ile birlikte sık sık yurt dışına özel uçağıyla seyahat ettiği ileri sürülen Mehmet Cengiz’in zina nedeniyle ağırlı kusurlu olduğu, Fatma Cengiz’e uyguladığı psikolojik şiddete çocuklarının da tanık olduğu iddiaları dava dilekçesinde belirtildi.

İHALE ZENGİNİ MEHMET CENGİZ TÜRKİYE’NİN İLK 10’U ARASINDA GÖSTERİLİYOR

İstanbul Havalimanı başta olmak üzere inşaat, otoyol, köprü, tünel, enerji, sigorta, havacılık, maden, turizm, baraj, liman, metro, demir yolu, turizm tesisleri alanlarında faaliyet gösteren Mehmet Cengiz’in sahibi olduğu Cengiz Holding, Türkiye’nin ilk 10 firması arasında gösteriliyor.

İHALE ZENGİNİ MEHMET CENGİZ’E 400 MİLYONLUK ZİNA DAVASI