İrem Derici yine aldatıldı!

featured
service

İrem Derici aşkta yine aradığını bulamadı. Cem Belevi’ye aşkını her fırsatta dile getiren ve son olarak Armağan Çağlayan’a katılarak “Gururumu bile kaybetmiş durumdayım” diyen Derici bir şans daha verdiği Belevi tarafından iddialara göre yine aldatıldı.

blank

Belevi’nin, İrem Derici ile birlikteyken manken Nergis Nesrullayeva ile de aşk yaşadığı iddia edildi. İkinci Sayfa’nın iddiasına göre; bunu öğrenen İrem Derici, Cem Belevi’yi terk etti.

blank

Derici bununla da kalmadı sosyal medya hesabından ağır sözler söyledi. İrem Derici’nin “Saltanat sona erdi çeyrek popçu.

blank Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler” sözleriyle olay oldu.

blank

blank

Nergis Nesrullayeva kimdir?

Nergis Nesrullayev sosyal medyada ve magazin gündeminde trend isim haline geldi. Peki Nergis Nesrullayeva kimdir? Nergis Nesrullayeva kaç yaşında, instagram hesabı ne?

NERGİS NESRULLAYEVA KİMDİR?

Nergis Nesrullayeva 7 Ekim 1997 tarihinde Moskova’da dünyaya geldi. Hakkında çok fazla bilgi bulunmayan Nergis Nesrullayeva, Best Model yarışmasında da yer almış ve ayrıca oyunculuk eğitimi almıştır. Nergis Nesrullayeva Best Model yarışmasına katılmıştır.

Afili Aşk ve Yasak Elma gibi dizilerde rol alan Nesrullayeva İşte Benim Stilim yarışmasına katılmıştır. Nergis Nesrullayeva ünlü mankenler ve modeller arasında yer alıyor. Pandemi döneminde oyunculuk eğitimi aldı.

İrem Derici yine aldatıldı!