İYİ Parti’de 1.sıra krizi! Küfürlü paylaşımları dikkat çekti

featured
service

İyi Parti’den Gaziantep birinci sırada adayı olarak gösterilen Mehmet Mustafa Gürban‘ın bir süre önce sosyal medya hesabından yaptığı hakaret ve küfür içeren paylaşımlar gündem oldu.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde aday olacak isimlerin listeleri, partiler tarafından Yüksek Seçim Kurulu’na sunuldu.

Listelerin YSK’ya teslim edilmesiyle merak edilen milletvekili adaylarının isimleri de netlik kazandı.

İYİ PARTİ LİSTELER SONRASI DAĞILDI

Ensonhaber.com’da yer alan habere göre; Özellikle İyi Parti’de başlayan dağılma süreci, milletvekili listelerinin belirlenmesiyle hız kazandı. Birçok isim adaylık sıralarını beğenmeyerek istifa ederken, bazı partililer de listeye giren isimlerden dolayı partiyi bıraktı.

Son örnek ise Gaziantep’te yaşandı.

TEŞKİLATTAN BÜYÜK TEPKİ GELDİ

İyi Parti Gaziantep listesinde Mehmet Mustafa Gürban’ın 1. sıradan aday gösterilmesi parti teşkilatını ayağa kaldırdı.

KÜFÜRBAZ VE DOLANDIRICI

Gürban’ın, hem borsadaki spekülatörlük iddiaları hem de küfürlü tweet’leri sosyal medyada gündem olurken tüm kesimlerden tepki geldi.

blank

BORSA SPEKÜLATÖRÜ

Gaziantep 1. sıradan aday gösterilen Mehmet Mustafa Gürban’ın, Twitter ve Telegram hesapları üzerinden borsa hisselerinde yatırımcıları yanıltıcı bilgiler verdiği gerekçesiyle defalarca işlem ve para cezaları aldığı da bilinmekte.

blank

PARTİLİLER İSTİFAYA HAZIRLANIYOR

İyi Parti İl Yönetimi gelişmeleri takip etmek için olağanüstü toplanırken, bazı adayların ve partililerin de istifa hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Gürban’a yöneltilen tepkilerden birisi ise henüz mart ayında üye olan ismin bir anda nasıl bu kadar yükseldiği konusu.

blank

blank

İYİ Parti’de 1.sıra krizi! Küfürlü paylaşımları dikkat çekti