İzzet Yıldızhan’dan Seyhan Soylu, Nihat Doğan ve Bahar Candan’a dava!

featured
service

Son dönemin en çok konuşulan ve sevilen magazin programı “Al Sana Haber”de geçtiğimiz haftalarda Bahar Candan programın moderatörü Seyhan Soylu’ya “Anneciğim bir şey duydum. İzzet Yıldızhan benim babam mı?” şeklinde bir soru yöneltti.

Programın moderatörü dobra ve sıra dışı kişiliği ile dikkat çeken Seyhan Soylu, Candan’ın canlı yayında sorduğu soruya “Sevgili kızım; ben ve tüm ekip arkadaşlarımız program başlamadan izleyicimize verdiğimiz söz üzerine Kuran’a el bastık. Geçmiş veya yeni masadaki tüm yorumcular ve şahsımla da ilgili herşeyi riyasız olarak ne sorulursa söyleyeceğimize hep birlikte and içtik.

Şimdi sorduğun soruyu inkar edersem ne izleyicinin bana güveni, ne de benim şahsıma olan saygım kalır. Evet İzzet abinle bir ilişkimiz oldu. Onu çokta sevdim. Yaşandı ve bitti. İzzet abin modern bir yiğit adamdır.” şeklinde yanıt vermişti.

Daha sonra konuya ilişkin sinema sanatçısı Ahu Tuğba’da yayına bağlanarak “Seyhan, İzzet Yıldızhan daha şöhretli değilken ve Seyhan o yıllarda çok çok ünlüyken İzzet ile beraberdi ve İzzet için intihar etti ben onu hastaneye götürdüm. Seyhan’ın rahmetli annesi bu durumu öğrenince İzzet’in Seyhan’a uygun olmadığını söyleyerek Seyhan’ı zorla İzzet’ten ayırdı.” ifadelerinde bulunmuştu.

İzzet Yıldızhan yaşanan gelişmeler üzerine Bahar Candan, Seyhan Soylu ve Nihat Doğan hakkında savcılığa şikâyette bulundu.

blank

İzzet Yıldızhan’dan Seyhan Soylu, Nihat Doğan ve Bahar Candan’a dava!