Kaplan, olaya karışan 3 adamını ayaklarından vurdu! Süleyman Soylu’nun yeğeni barda dövüldü

featured
service

Kaplan, olaya karışan 3 adamını ayaklarından vurdu! Süleyman Soylu’nun yeğeni barda dövüldü İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni Sadık Soylu’nun oğlu, Ayhan Bora Kaplan’a ait bir gece kulübünde darp edildi. Durumdan haberdar olan Kaplan, Soylu’nun yeğenini döven 3 adamını ayaklarından vurdu. Kaplan’ın adamları tarafından dövülen ismin ise 27 yaşındaki Serkan Neşat Soylu olduğu kaydedildi.

Ayhan Bora Kaplan grubuna yönelik hazırlanan 61 sanıklı iddianamede, ilginç bir silahla yaralama olayı da yer aldı. İddianameye göre olay 15 Şubat 2018’de yaşandı. Kaplan’a ait Tren Bar’a (yeni adı Albüm) gelen bir kişi, mekânın korumaları tarafından dövüldü.

KAPLAN, DÖVÜLEN KİŞİ İLE MEKÂNA GELDİ
Darp edilen kişi, Sadık Soylu’nun oğlu olunca ortalık da karıştı. Olaydan haberdar olan Kaplan, darp edilen kişiyi de yanına alarak sahibi olduğu mekâna gitti. Kaplan, olaya karşına 3 kişinin yanına gelmesi talimatı verdi.

3 ADAMINI AYAKLARINDAN VURDU
Serdar Hoşyiğit (43), Serhat Tümer (30) ve Berke Kırıcı (28), Kaplan’ın bulunduğu odaya geldi. Kaplan, odada bulunan diğer kişilerin dışarı çıkmalarını istedi. Kaplan bu esnada, belinden çıkardığı silahı ateşledi. Kaplan, karşısında dizili duran 3 adamını sağ bacaklarından yaraladı.

blank
Serkan Neşat Soylu

OLAYI, KAPLAN’IN AKRABASI ÜSTLENDİ
Yaralı üç kişi, hastaneye götürüldü. Kurşunlama olayını ise Kaplan’ın yakını Erdoğan Kaplan üstlendi. Ancak Kaplan grubuna yönelik yapılan son operasyonda ifadesi alınan Berke Kırıcı, “Bizi vuran kişi Ayhan Bora Kaplan’dı” dedi.

‘O İSİM SADIK SOYLU’NUN OĞLU’
T24 yazarı Tolga Şardan, bugün yayımlanan yazısında Kaplan’ın mekânında dövülen kişinin Sadık Soylu’nun olduğunu kaleme aldı. Halktv.com.tr, konuya yakın kaynaklardan Sadık Soylu’nun 2 erkek çocuğu bilgisini aldı.
blank
Fatih Soylu’nun da bir kaç ay önce düğünü yapılmıştı.

DÖVÜLEN KİŞİ SERKAN SOYLU
Fatih İshak Soylu 29, kardeşi Serkan Neşat Soylu ise 27 yaşında. Edinilen bilgilere göre, Kaplan’ın adamları tarafından darp edilen isim Sadık Soylu’nun küçük oğlu Serkan Soylu’ydu.

Konu ile ilgili telefonla ulaştığımız baba Sadık Soylu ise, “müsait değilim” diyerek görüşmeyi sonlandırdı.

blank

Sadık Soylu, 15 Temmuz gecesi, Kaplan ve adamlarını TRT binası önüne çağıran isimdi.

Kaplan, olaya karışan 3 adamını ayaklarından vurdu! Süleyman Soylu’nun yeğeni barda dövüldü