Mert Aydın ile Merve Boluğur’un boşanma sebebi ortaya çıktı

featured
service

Murat Dalkılıç ile olan olayı evliliği ile bilinen Merve Boluğur, özel hayatındaki istikrarsızlıktan kurtulabilmiş değil. Mert Aydın ile ‘aşk’ evliliği yapan Merve Boloğur, bu evliliği de 40’ı çıktıktan sonra bitirdi.

Herkes Merve Boloğur ile Mert Aydın’ın evliliğinin neden bittiğini merak ediyordu.  Bugüne kadar çok şey yazıldı çizildi. TV8 kanalındaki 2. Sayfa programında anlatılanları ise hiç duymadınız.  Meğer bakın gerçek sebep neymiş…

Merve Boluğur’un ikinci eşi olan Mert Aydın’la evliliği sadece 44 sürdü.

Merve Boloğur ve Mert Aydın’ın Beykoz Adliyesi’nde sürden boşanma davası sadece 5 dakika sürdü ve resmi olarak yolları ayrıldı.

Mert Aydın ve Merve Boloğur adliye çıkışında ‘neden boşandınız’ soruları ile karşılaştı.

Adliyeye babasıyla birlikte gelen Merve Boluğur, duruşmadan çıkarken “Yanımda babam var lütfen soru sormayın, rahatsız kendisi” dedi.

Avukatıyla beraber mahkemeden ayrılan Mert Aydın ise “Olmadı. Yürütemedik Merve’ye her şey için çok teşekkür ederim” dedi.

Merve Boloğur boşanacağının haberini sosyal medya hesabından “Olmadı teşekkürler, hayat bu. Mert’e de mutluluklar, güzel günlerimiz için teşekkürler” notuyla duyurmuştu.

BOŞANMALARININ GERÇEK SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Herkes Merve Boloğur ile Mert Aydın’ın neden boşandığını merak ediyordu. Bugüne kadar bir çok şey yazıldı çizildi ama bunları hiç duymadınız.

TV8 kanalındaki 2. sayfa programında boşanmanın perde arkası aktarıldı. Meğer Merve Boloğur, Mert Aydın’ı şoke etmiş.

Mert Aydın ile evlenen Merve Boloğur, nikahın ertesi gününden itibaren eşine posta koymuş.

Merve Boloğur, “Bana kimse kural koyamaz. Sıkıntıya gelemem” resti çekip ilk krizin patlak vermesine sebep olmuş. Ama Mert Aydın için evliliği bitiren çok daha vahim bir olay…

EŞİ AMELİYATLIYKEN ONA BAKMAMIŞ

Mert Aydın Merve Boloğur ile evlendikten hemen sonra bir rahatsızlığı sebebiyle ameliyat oldu.

İstirahat döneminde olan Mert Aydın, eşi Merve Boloğur’dan ilgi alaka beklerken bambaşka bir tepkiyle karşılaşmış.

AMELİYATLI EŞİNE TATİL DİYE TUTTURMUŞ

Mert Aydın eşi Merve Boloğur’dan ameliyatlı olduğu dönemde ilgi göremediği gibi bir de dikişleri bile alınmamışken Merve “Çok sıkıldım, tatile gidelim” diye tutturmuş. Mert Aydın onun gönlünü etmek için ‘dikişleri bile alınmadan’ Merve Boloğur’u tatile götürmüş.

MERVE İYİ GÜNDE VAR KÖTÜ GÜNDE YOK

Mert Aydın eşi  Merve Boloğur’dan evliliğinin ilk başında gördüğü bu davranış ile şapkayı önüne koyup düşünmeye başlamış.

Eşinden kötü günde yanında olmayacağının farkına varan Mert Aydın, ‘boşanma’ sözünü ilk telaffuz eden taraf olmuş.

Merve Boluğur’la aşk evliliği yaptığını söyleyen Mert Aydın, ameliyatlıyken gördüğü tavır karşısında ayrılık kararı almış.

Mert Aydın ile Merve Boluğur’un boşanma sebebi ortaya çıktı