Merve Boluğur’a Murat Dalkılıç sorusu

featured
service

Yaptığı açıklamalar ile sık sık magazin gündeminde yerini alan Merve Boluğur, geçtiğimiz gün görüntülendi. Söylemezsem Olmaz kameralarına özel açıklamalarda bulunan Boluğur’un kaldırımdan değil yolun ortasında röportaj vermesi dikkat çekti. ‘Murat Dalkılıç ile görüşmeye devam ediyor musunuz?’ sorusu yöneltilen Merve Boluğur, muhabire ‘Başka bir sorun varsa alayım yoksa ben yoluma devam ediyorum’ dedi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve açtığı YouTube kanalından paylaştığı içeriklerle adından söz ettiren oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz gün yürüyüş yaparken görüntülendi. Yine maskesiz olan Boluğur, Söylemezsem Olmaz kameralarına özel açıklamalarda bulundu.

Devamlı gündem olması hakkında konuşan Boluğur, ‘Ben doğal, komik biriyim galiba ya da biraz dobra bir tipim. O yüzden söylediğim şeyler içimden gelen şeyler. Kendimi ifade ediş şeklim bu.’ dedi.

Kameralar karşı olan tutumundan da bahseden Boluğur, ‘Sertlik değil aslında. Yaptığım şey tamamen kendi dünyamla alakalı bir şey. Ben böyle var olmayı seviyorum. İşimle ilgili şu an sizinle konuşabiliyorum ya…’ ifadelerini kullandı.

İkinci kez evlenme fikrine açık olduğunu da sözlerine ekleyen güzel oyuncu, ‘İnşallah hayatımda umut ediyorum ki olumlu olacak. Güzel duygular yaşayacağım. Ben tamamiyle hayatımda her zaman ileriye bakan bir insan oldum’ dedi.

‘Murat Dalkılıç ile görüşmeye devam ediyor musunuz?’ sorusu yöneltilen Merve Boluğur, muhabire ‘Başka bir sorun varsa alayım yoksa ben yoluma devam ediyorum’ diyerek eski eşi hakkında konuşmak istemediğini net bir dille söyledi.

Merve Boluğur’a Murat Dalkılıç sorusu