Oğuzhan Uğur’dan Dilan Polat ve Engin Polat açıklaması: Sezon finali erken geldi

featured
service

Dilan Polat bir magazin programında günlük 750 bin TL harcadığını söyleyince Polat ailesinin gelir kaynağı sosyal medyada sorgulanmaya başlandı. MASAK’ın Dilan ve Engin Polat ikilisini yakın takibe almasının ardından konuyla ilgili bir yorum da Oğuzhan Uğur’dan geldi. İşte ‘Sezon finali erken geldi’ diyen Oğuzhan Uğur’un Dilan ve Engin Polat açıklaması…

Dilan ve Engin Polat çifti gündemdeki yerini koruyor. Dilan Polat’ın bir magazin programına çıkıp günde 750 bin TL’lik alışveriş yaptığını söylemesi sosyal medyada gündem olmuştu. Bunun ardından Polat ailesinin geliri ve ödedikleri vergiler birçok magazin programında sıklıkla konuşulmuştu.

MASAK’ın Polat çiftinin şirketleri ile ilgili çalışma başlattığı öğrenildi.

Bunun ardından konuyla yakından ilgilenen ünlü Avukat Feyza Altun, “Son Dakika Haberi: MASAK ünlü fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ı yakın takibe aldı! 100 milyonlarca liralık şaibeli işlem var! MASAK raporunda tek tek açıklandı!” diye paylaşım yaptı.

blank

OĞUZHAN UĞUR SESSİZLİĞİNİ BOZDU: SEZON FİNALİ ERKEN GELDİ

Konu ile ilgili hiç yorum yapmayan Oğuzhan Uğur sessizliğini bozdu.

Altun’un o paylaşımını alıntılayan Uğur, “Hiç yorum yapmadım bu olayla ilgili, yorum yapacak kadar takip etmedim ama nereye kaçsam önüme düştü, dizi izler gibi izledim (güzel dizi olurdu) ancak ilk sezonun finali erken gelmiş. Ne yalan söyleyeyim, bu final yüzünden ikinci sezona aşırı yükseliyorum.” diye yazdı.

Oğuzhan Uğur’dan Dilan Polat ve Engin Polat açıklaması: Sezon finali erken geldi