Ömer Dinçkök, Eylül Deniz Çolak’a 1 milyon liralık cip aldı

featured
service

Yine hediyelerle gündemde

70 yaşındaki evli iş adamı Ömer Dinçkök, iki yıldır aşk yaşadığı 35 yaşındaki sevgilisi 28’a büyük bir jest yaptı. İki yıldır bir dargın bir barışık da olsa aşklarını yaşamaya devam eden çift, yeni hediye ile gündemde.

blank

Ömer Dinçkök’ten genç sevgilisine milyonluk cip

Ömer Dinçkök, genç sevgilisi Eylül Deniz Çolak’a lüks bir otomobil markasının cipini hediye etti. Çolak’ın yeni hediyesinin maddi değerinin tam bir milyon lira olduğu belirtildi.

Eylül Deniz Çolak milyonluk otomobiliyle gezmelerde

Eylül Deniz Çolak, bir milyonluk yeni cipi ile önceki gün Bebek’te görüntülendi. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarını son anda fark eden Çolak, şoförüne gaza basmasını söyledi. Eylül Deniz Çolak, hemen oradan uzaklaştı.

blank

Geçen yıl da daire hediye etmişti

Ünlü iş adamı Ömer Dinçkök, geçtiğimiz yıl genç sevgilisi Eylül Deniz Çolak’a yine pahalı bir hediye almıştı. Ömer Dinçkök’ün, Eylül Deniz Çolak’a Ulus’ta iki milyon lira değerinde bir daire satın aldığı iddia edilmişti.

blank

Ömer Dinçkök evli

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden ünlü iş adamı Ömer Dinçkök, 38 yıldır eşi Ayşegül Dinçkök ile evli olmasına rağmen, son iki yıldır Eylül Deniz Çolak ile aşk yaşıyor.

Ömer Dinçkök, Eylül Deniz Çolak’a 1 milyon liralık cip aldı