Op. Dr. Yavuz Özsular: Yabancılar Türkiye’ye ‘Total Body Reshaping’ için geliyor

featured
service

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yavuz Özsular, “Total Body Reshaping” hakkında şunları söyledi: “Liposuction, bölgesel yağlanmayı tedavi eden bir estetik cerrahi ameliyatıdır. Bu bir kilo verme değil, vücut şekillendirme yöntemidir. ‘Total Body Reshaping’ de vücudun bir bütün olarak ele alınarak şekillendirildiği bir liposuction yaklaşımıdır. Bu yöntemde tüm karın, yan simit bölgesi, sırt, popo, basen ve iç bacakların fazla yağları alınır. Gerekirse alınan yağlar doğru yerlere yerleştirilir. Sarkmış görünüm düzeltilir. Ayrıca vücuda doğru kıvrım ve hatlar kazandırılır. Total body şekillendirmeye ihtiyaç duyanlar, ideal kilo aralığında olup vücutlarına daha estetik hatlar ve oranlar kazandırmak isteyen hastalardır.”

ESTETİK ALGISI ÜLKEDEN ÜLKEYE DEĞİŞİYOR
‘Total Body Reshaping’e özellikle yabancı hastalardan yoğun talep olduğunu dile getiren Op. Dr. Yavuz Özsular, “Kanada’dan Dubai’ye, Afrika’dan Rusya’ya kadar dünyanın birçok ülkesinden hastalarımız oluyor. Yakın olması sebebiyle Avrupa ülkelerinden gelen hastalarımız da yoğunlukta” dedi. Farklı ülkelerden gelen hastaların talep ettikleri estetik işlemler arasında da değişiklik gözlendiğini belirten Dr. Özsular, “Estetik algısı ülkeden ülkeye değişiyor. Bazı ülkelerden gelen hastalar daha doğal, daha az kıvrımlı hatlar isterken, bazı ülkelerden gelen hastalar daha iddialı ve çarpıcı sonuçlar arzu ediyor” diye konuştu.

DAHA KADINSI VE DAHA ERKEKSİ BİR GÖRÜNÜM KAZANDIRIYOR
Op. Dr. Yavuz Özsular, ‘Total Body Reshaping’in avantajlarını ise şöyle anlattı: “Bu yöntemin en büyük avantajı; tüm vücudun şekillendirilmesi ve tüm vücuda orantılı hatlar kazandırılması. Bel incelir. Karın daha düz ve daha gergin bir görünüme kavuşur. Yan simitler azalacağı için bel-kalça geçişi uyumlu olur. Kadınlarda daha kıvrımlı ve kadınsı hatlar yakalanırken, erkeklerde simit bölgesinin azalması omuzların genişliğini ön plana çıkarır. Kadınlarda kalça yuvarlak ve dik bir görünüme kavuşur. Yanlara yayılmış basen görünümü kaybolur. Erkeklerde kalçada fazla yağlanma varsa düzeltilir ve erkeksi hatlara sahip kalçalar desteklenir. Kadınlarda ve erkeklerde iç bacaklardaki fazla yağlanma alınır. İç bacaklardaki birbirinin üzerine binmiş yağlanma tedavi edilerek bacaklara düz ve dinamik bir görünüm kazandırılır.”

Kaynak: SABAH.COM.TR

Op. Dr. Yavuz Özsular: Yabancılar Türkiye’ye ‘Total Body Reshaping’ için geliyor