Piyasa dolandırıcısı Yusuf Teker yeni bir hissede vurguna hazırlanıyor

featured
service

Borsada hakkında en fazla ceza, yasak getirilen, piyasa dolandırıcılığı suçundan hapis yatan Yusuf Teker ismi bir süredir yeniden sesli olarak dile getirilmeye başlandı. Anadolu’da iş adamlarına komisyonla hisse aldırdığı iddia edilen Serkan Otlak ile birlikte hareket ettiği söylenen Teker’in Telegram başta olmak üzere bir çok iletişim kanalı ve sosyal mecradan yatırımcıları tuzağa düşürdüğü ileri sürülüyor. Nasmed Özel Sağlık Hizmetleri (#Egepo) hisselerinde benzer bir pazarlama yöntemi ile çok sayıda küçük yatırımcıyı mağdur ettiği öne sürülen Yusuf Teker ve yeni arkadaşlarının yeni operasyon kağıdı olarak Koray GMYO (#KGYO) hisselerini seçtikleri iddiası konuşuluyor.

4 LİRADAN 65 LİRAYA YÜKSELDİ
Aynı şekilde sosyal medya hesaplarından örümcek ağını kuran ekibin 4 liradan 65 lira sınırına kadar yükselen hisseyi pazarlamak için ellerinden geleni yaptığı ifade ediliyor. Bir ara 60 lira seviyesinden 35 liraya kadar inen KGYO hisseleri son günlerde yeniden 45 lira sınırına ulaştı.

Ekibin Serkan Otlak aracılığıyla Anadolu’daki iş adamlarına yoğun bir şekilde hisse pazarladığı iddiası borsa kulislerinde konuşuluyor.

Sosyal medya hesaplarından da küçük yatırımcıları tuzağa düşürmek için her türlü yönteme başvurulduğu ileri sürülüyor.

Piyasa dolandırıcısı Yusuf Teker yeni bir hissede vurguna hazırlanıyor