Şarkıcı Ceylan canlı yayında kalçasını elletti, test edildi, onaylandı!

featured
service

Ünlü şarkıcı Ceylan, bugün bir canlı yayına sarı saçları ve renkli gözlüğüyle konuk oldu. Şarkıcının kalçası dikkat çekerken, Ceylan stüdyoda biriyle iddiaya bile girdi. Ünlü isim kalça estetiği mi yaptırdı? Kalçasını elleten Ceylan ellendi, test edildi, onaylandı! İşte ünlü ismin gündem olacak o sözleri…

blank

Ünlü şarkıcı Ceylan, bugün bir canlı yayına sarı saçları ve renkli gözlüğüyle konuk oldu. Şarkıcının kalçası dikkat çekerken, Ceylan stüdyoda bu konuda biriyle iddiaya bile girdi. Ünlü isim kalça estetiği mi yaptırdı? Kalçasını elleten Ceylan Ellendi, test edildi, onaylandı! İşte ünlü ismin gündem olacak o sözleri…

Sık sık estetiksiz hali ile gündem olan şarkıcı Ceylan, bugün 2. Sayfa isimli magazin programına konuk oldu.

Estetikleri ile ilgili konuşulurken kalçasının sorulması üzerine Ceylan, estetiğinin olmadığını ifade etti. Kimse buna inanmazken, Ceylan stüdyodakilerle iddiaya bile girdi.

Reklam arasında stüdyodan birine kalçasını elleten Ceylan’ın estetiğinin olmadığı tescillenirken, ünlü şarkıcı dikkat çeken bir estetik açıklamasında bulundu.

“KALÇA ESTETİĞİ YAPTIRMADIM”

Kilo aldığı için vücut hatları değiştiğini söyleyen Ceylan “Eskiden çok zayıf bir kadındım. Kilo aldıktan sonra vücut hatlarım değişti. Kalçamın estetik olduğu iddiası kesinlikle yalan. Yüzümde estetik var ama kalçamda kesinlikle yok” dedi ve ayağa kalkıp kalçasını gösterdi.

Şarkıcı Ceylan canlı yayında kalçasını elletti, test edildi, onaylandı!