Şarkıcı Emrah sessiz sedasız boşandı

featured
service

Şarkıcı Emrah’ın 2014’te dünya evine girdiği 2 çocuğunun annesi Sibel Erdoğan’dan boşandığı belirtildi. Şarkıcı Emrah, oğlu Tayfun’u kabul etmemesi nedeniyle sık sık magazin gündeminde yer alıyordu.

blank

Ünlüler dünyasında bir boşanma haberi de Emrah’tan geldi. Süper Kulüp magazinin haberine göre; Emrah, 2014 yılında hayatını birleştirdiği Sibel Erdoğan’dan boşandı.

blank
Türk sinemasına damga vuran filmleri ve sevilen şarkılarıyla adından sık sık söz ettiren şarkıcı Emrah, şimdilerde özel hayatıyla gündemde. İkilinin daha önce aralarında geçimsizlik yaşadığı ortaya çıkmış ancak çift iddiaları yalanlamıştı. Açtıkları boşanma davasına ise gizlilik kararı alınmıştı. Tüm bunların ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Emrah ve Sibel Erdoğan sessiz sedasız boşandı.

blank

6 YILLIK EVLİLİKTE KÖTÜ SON
Ünlü şarkıcı Emrah, geçtiğimiz yaz 6 yıllık eşi Sibel Erdoğan’a boşanma davası açmıştı. Bodrum Aile Mahkemesi’ne başvuran sanatçı, dosyaya gizlilik kararı aldırmıştı. Ünlü çiftten kötü haber geldi. İkili anlaşmalı olarak kimsenin ruhu duymadan boşandı.

Şiddetli geçimsizlik yüzünden boşanan çift 2014’te nikah masasına oturmuştu. Emrah ile Sibel Erdoğan çiftinin Elyesa adında bir oğlu ve Eleysa adlı bir kızları bulunuyor.

Şarkıcı Emrah sessiz sedasız boşandı