Çaydan geçirmiş

featured
service

BELBİM A.Ş. Genel Müdürü Adnan Şahin, hakkındaki iddiaları eşi Nezahat Şahin ve sevgilisi Hatice Ş. ile birlikte yanıtladı. Şahin, iş akdi feshedilen bir kişinin aile ortamında çekilen fotoğrafları kişisel çıkarı için kullandığını belirterek, “Burada başka mesajlar verilerek, BELBİM, belediye ve iktidar yıpratılmak isteniyor” dedi. Şahin, Hatice Ş’yi kucağında gösteren fotoğrafa ise “Kendisi aile dostumdur. Antalya’da çaydan geçiriyordum” diye savunma getirdi. Dünya Ticaret Merkezi’nde bulunan BELBİM Genel Müdürlüğü’nde basının karşısına avukatıyla birlikte çıkan Şahin, güldüren açıklamalar yaptı. Şahin, sarmaş dolaş fotoğrafları yayımlanan Hatice Ş. ile yakın aile ilişkişi içinde olduklarını belirterek şunları söyledi:

DEĞİŞİK POZLAR VERDİK

“BELBİM’in İngilizce-Türkçe kataloğu için bir ajansla anlaştık. Ajans da bize daha önce Kıbrıs Türk Deniz İşletmeciliği’nde çalışırken tanıdığım Kadir Usta’yı gönderdi. Antalya’da fuar gezerken Kadir Usta bizlerin bol bol fotoğraflarını çekti. Kadir Usta bizlere, ’Tatil yapmak istiyoruz ama paramız yok’ deyince onları, Hatice hanımı ve

bazı arkadaşları, eşimle birlikte Alanya’daki yazlığımıza davet ettik. Orada da bol bol fotoğraflarımızı çekti. “Ben bu işin uzmanıyım” diye bizlere değişik pozlar verdirdi. Gazetede çıkan resim ise yazlığımızın yanındaki Dim Çayı’nda çekildi. Ben Hatice Hanım’ı karşıya geçirmek için kucağıma alınca çekildi. 3 yıldır tanıdığım ve ailece görüştüğümüz Hatice Hanım’la bir gönül ilişkim yok.”

SAVMAK İÇİN ’EŞİM’ DEDİM

Şahin, çekilen fotoğrafların kendilerine verilmediğini, Ağustos’ta iş akdi feshedilen Kadir Usta’nın resimleri kişisel çıkarları için basına verdiğini iddia etti. Şahin, Hatice Ş.’yi eşi olarak tanıttığı iddialarına ise, “Beni arayan gazeteci arkadaşın ısrarına son vermek için, başımdan savmak için söylemişimdir” diye konuştu. Haberin, “Karısı Türbanlı Sevgilisinin Başı Açık” olarak kullanılmasını da eleştiren Şahin, “Ben daha önce Kombassan’da da yöneticilik yaptım. Burada başka mesajlar verilerek önce BELBİM, sonra belediye sonra da iktidar yıpratılmak isteniyor. Bu iddiaları yapanları ispata davet ediyor, ispat edemezlerse müfteri ilan ediyorum” dedi.

EŞİ: ADNAN BEY RAHATTIR

Şahin’in konuşmasının ardından Nezahat Şahin ve Hatice Ş. birlikte basın toplantısına katıldılar. Nezahat Şahin, fotoğraflar çekilirken kendisinin de Alanya’daki evde bulunduğunu belirterek, “Hatice ile sırlarımızı paylaşırız. Gelir bende kalırdı. Biz evimizi dostlarımızla samimiysek sonuna kadar açarız. Ben daha dikkatliyimdir ama Adnan Bey bazen daha rahattır” diye konuştu. Nezahat Şahin, gazetede ailevi problemleri var şeklinde çıkan açıklamanın yanlış olduğunu belirterek, “Bizi aradıklarında Beşiktaş’ta alışverişteydik. ’Bizim şu an sorunlarımız var’ dedim, gürültüden yanlış anlaşılmış” dedi.

Eşi yoktu misafiri vardı

BELBİM Genel Müdürü Adnan Şahin, sevgilisi Hatice Ş. ile fotoğraflarının çekildiği Antalya-Alanya tatilinde yanında eşi olduğunu söylüyor. Ancak, tatilin tanıkları Şahin’in eşi Nezahat Şahin’in Alanya’da olmadığını, eşiyle sık sık telefonda konuştuğunu anlatıyorlar.

İkisi uçakta yalnızdı

ŞAHİN’e yakın kaynakların verdiği bilgiye göre Hatice Ş. ve Adnan Şahin, Atlasjet’e ait bir uçakla 27 Nisan Perşembe 22.10’da Antalya’ya gittiler. Biletler, Şahin’in, Türkiye İş Bankası’ndaki hesabına ait 5406 **** 3026 **** no’lu kredi kartıyla satın alındı. BELBİM’in de katıldığı Antalya Kent’s Fuarları’nın açılışına katılan Şahin ve Hatice Ş. bir gün Dedeman Otel’de kaldı. İkili, daha sonra Şahin’in Alanya’daki evine gitti. Nişanlı bir çift de misafirleriydi. Dört kişi 30 Nisan Pazar günü otomobille İstanbul’a döndü.

Kardeş gibiyiz

Adnan Şahin’in eşiyle düzenlediği basın toplantısına katılan Hatice Ş. aralarındaki ilişkinin ağabey-kardeş düzeyinde olduğunu söyledi. Dim Çayı’nın kıyısında Adnan Şahin’in kucağında poz veren Hatice Ş., “Kendini kullanılmış hissetmek hoş değil. Fotoğrafı çekeni Adnan Bey vasıtasıyla tanıyorum. Bizim başka görüntülerimiz de var. Ailece çekilmiş ama bunlar farklı amaçla kullanılmış” dedi.

İngiliz olan ilk eşimin de başı açıktı

BELBİM A.Ş. Genel Müdürü Adnan Şahin, basın toplantısında eşi Nezahat Şahin’i sağına, Hatice Ş.’yi soluna aldı. Hürriyet’in sayfasını sık sık basın mensuplarına gösteren Şahin, “Karısı türbanlı sevgilisinin başı açık” nitelemesine, “Benim İngiliz olan ilk eşimin de başı açıktı” diye yanıt verdi.

Dim Çayı: Rakı balık, serinlik

ALANYA’nın doğusunda, Kestel Beldesi sınırlarında ve kent merkezine 6 kilometre uzaklıktaki Dim Çayı Piknik Alanı, Torosların eteklerinde doğup 60 kilometre uzaklıktaki Akdeniz’e dökülen Dim Çayı üzerinde bulunuyor. Suyu yaz kış soğuk olan Dim Çayı’nın üzerinde ağaçlarla çevrili piknik alanı, yerli- yabancı tatilcilerin büyük ilgisini çekiyor. Balık restoranların bulunduğu bölge, özellikle otantik yapısıyla cazibe merkezi konumunda. Rakı ve balık sofrası ile ün yapan Dim Çayı’ndaki sal restoranlar, üzeri ağaçlarla kaplı ve sakin olması nedeniyle de aşıkların uğrak yeri oluyor.

 

Hürriyet

Çaydan geçirmiş