Serenay Sarıkaya, Ayça Ayşin Turan ve Ezgi Mola’ya pehlivan korumalar koruyor

featured
service

Son günlerde takıntılı hayranları tarafından zor günler geçiren Ayça Ayşin Turan, Serenay Sarıkaya ve Ezgi Mola için ünlü oyuncuların menajerlik şirketi düğmeye bastı.

blank

Ekranda izleyip aşık olduğu Ayça Ayşin Turan’a saplantılı şekilde mesajlar atmaya başlayan Mazi adlı Cezayirli bir şarkıcı, son olarak İstanbul’a gelip bir otel odasında silahlarıyla paylaşım yapmıştı. Şarkıcının “Ayça’yı almadan dönmeyeceğim, buraya Ayça’yı kaçırmaya geldim” demesi Ayça Ayşin Turan’a büyük panik yaratmıştı.

blank

Bir diğer ünlü güzel olan Serenay Sarıkaya’da sapık hayranıyla gündeme gelmişti. Otomobiliyle Etiler’deki evine doğru giderken aracı tekmelenen oyuncu Serenay Sarıkaya da olayın ardından evini ve otomobilini değiştirmişti.

ÜNLÜ GÜZELLERE ETTEN DUVAR ÖRDÜ

Her iki güzelin yanı sıra yine saplantılı bir hayran korkusu yaşayan Ezgi Mola’yı da bünyesinde bulunduran menajerlik şirketi oyuncularının biraz rahat edebilmesi için ‘pehlivanlı önlem’ aldı. Şirketin Etiler’deki ofis binasının önünde etten duvar ören eski pehlivan, kuş uçurtmuyor.Menajerlik şirketinin önünden ayrılmayan eski bir pehlivan olan ‘Hüseyin’, güzel oyuncuların biraz olsun rahat nefes almasını sağlıyor.

blank

Menajerlik şirketinin önünden ayrılmayan eski bir pehlivan olan ‘Hüseyin’, güzel oyuncuların biraz olsun rahat nefes almasını sağlıyor.

Serenay Sarıkaya, saplantılı hayranı yüzünden neredeyse tüm yaşantısını değiştirdi. Güzel oyuncu, özel güvenlikli bir siteye de taşındı.

Ezgi Mola, bir reklamda birlikte poz verdiği müzisyen Kemal Kahraman’ın tacizine uğradığını söylemişti.

Serenay Sarıkaya, Ayça Ayşin Turan ve Ezgi Mola’ya pehlivan korumalar koruyor