SEYHAN SOYLU “EBRU GÜNDEŞ’İN ESKİ EŞLERİ GAY OLDU”

featured
service

Al Sana Haber programının masasında yorumcu olarak Bahar Candan, Özlem Uçar, Yeliz Yeşilmen ve Adrian Öztürk vardı.

Sisi bir bomba daha patlattı. Sisi’nin iddasına göre;  Ebru Gündeş ile aşk dedikodularına adı karışan ıraklı iş adamını uyardı.

Soylu; ‘’ Bak Rassan kardeş, Ebru Gündeş’i çok severiz. Onu üzecek sen karşında yalnız ben değil Türk halkı da olur.

Ömürlük olmayacak ona ihanet veya üzersen yandın. Hele ki ayrılırsan Vallahi sonun hazin, vahim olur. Reza Zarrab’da geçmişte uyarmıştım.

Bak bu kadından ayrılan 2 kişi ‘’ Gay ‘’ oldu. İşvesi, Cilvesi, güzelliğinin birde üstüne o muhteşem sesi ile adeta damlar büyüleniyor, ayrılınca da ‘’ Gay ‘’ oluyor dedim.  Sanki beni ALLAH söyletmiş gibi Reza ‘da ABD’de cezaevinde bir ‘’ Gay ‘’ adama tecavüz ettiği ortaya çıktı.’’

blank
Yeliz Yeşilmen; ‘’ Ay iki tanesini hepimiz duyduk ta Reza ‘da gerçekten mi ‘’ GAY ‘’ ben resmen şok.’’
Bahar Candan; ‘’Hayatım neden şok oluyorsun. Bu bir tercih kimseyi ilgilendirmez ‘’
Seyhan Soylu önündeki cep telefonuna Reza ceza evinde güney Amerikalı bır tutuklaya tecavüz ettiği haberlerini gösterir ve Yeliz Yeşilmen’in okumasını söyler. Yeliz Yeşilmen haberleri okuduğunda gözleri fal taşı gibi açılarak ‘’ O zaman bu 3.kez ondan ayrılan bir adamın ‘’ Gay ‘’ olması demektir.

Bu işin içinde bir olay var. Demek ki yine doğru söylüyorsun. Adamlar Ebru’nun cazibesinden ayrılınca sapıtıyorlar.’’
Ebru Gündeş olaylı şekilde boşanmasının ardından Ebru Gündeş, yeni aşk haberiyle magazin gündemine oturdu. Gündeş’ in kendinden 20 yaş küçük Kuzey Iraklı genç iş insanı Rassan Khoshnaw (28) ile birliktelik yaşadığı iddia edilince AL SANA HABER masası yorumcuları hicvederek yine bir konuyu gırgır şamata ile izleyicilerine sundu.
Seyhan Soylu; “ Ebru Gündeş ile adı çıkan bu kardeşimiz doğruysa ALLAH mutlu etsin. Ebru mutlu olmayı hak ediyor. Yalnız ara sıra başka toprakların mahsulüne de dalıyor.

Bugün Bahar Candan’ın eskisi Irak’lı Rassan, geçtiğimiz yıllarda da İran Azerisi Reza ile bunu daha önce Günel’ e de yapmıştı. Yalnız ırak’lı uyarıyorum ayrılırsan ‘’ GAY ‘’ olacağını bil bu yüzden üzme. Yeminle sonun Reza ve Stelyo birde benim sevdiğim biri 3 kişi var.

O bende kalsın. Sonra patlatacağım. ” deyince masadakiler de izleyicide şoka girdi.

Özlem Uçar; “Ne iş yapıyor peki bu adam?” deyince Seyhan Soylu “ Yeni Damat adayının döviz büroları var. “Yol yakınken dön Rassan . Bak Reza da ayrılınca Gay oldu. Yani bu hatunla birlikte olmak kolay değil. Ayrılınca da onu unutmak için d…t lazım.” Demesi gündem de yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemiş olacağa benziyor.

https://youtu.be/WN8KIxEP_jY

SEYHAN SOYLU “EBRU GÜNDEŞ’İN ESKİ EŞLERİ GAY OLDU”