Şeyma’nın eski sevgilisinden Serenay Sarıkaya hamlesi! Sosyal medyadan yazdı

featured
service

Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi, evlenmeleri beklenirken sürpriz bir kararla ayrılmışlardı. Mısırlı iş insanının aklı hala Türkiye’de kalmışa benziyor.

blank

Mohammed Alsaloussi, güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’nın Instagram’daki eski bir gönderisine “Amazing piece” (Harika parça) yazıp kalp emojisi koymasıyla dikkat çekti.

blank

Mısırlı iş insanının, Serenay’ın 33 hafta önceki paylaşımına yorum atması güzel oyuncuyu yakından takip etmeye başladı yorumlarına neden oldu.

blank

Serenay’ın bu hamleye nasıl bir karşılık vereceği ise merakla bekleniyor.

Şeyma ve Mohammed Alsaloussi 1 buçuk yıl aşk yaşamış, Mısırlı sevgilisi İbiza tatilindeyken romantik bir evlenme teklifinde bulunmuştu. Subaşı ayrılık kararı sonrası şu açıklamayı yapmıştı: “Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık.”

“Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum” açıklamasını yapmıştı.”

Şeyma’nın eski sevgilisinden Serenay Sarıkaya hamlesi! Sosyal medyadan yazdı