Türkiye Kıvanç Talu ve Beril Talu’yu konuşuyor! 100 milyonluk vurgunda şok detaylar!

featured
service

Var Böyle Tipler Instagram hesabı ile kısa sürede ünlenen ve takipçi sayısı her geçen gün yükselen Kıvanç Talu birçok markanın da reklamında rol almıştı. Yaşanan gelişmenin ardından Kıvanç Talu’nun yakın çevresi tarafından bir takım ses kayıtları ve bilgiler paylaşıldı.

blank

Bu bilgilerin hepsi birer iddia olarak gün içinde farklı internet sitelerinde de yer buldu. Var Böyle Tipler Instagram hesabının da kapalı olması akıllardaki soru işaretlerini arttırdı.

YAKINLARINDAN BİLE PARA TOPLADILAR
Hem yakınlarını hem de sektörden insanları dolandırdığı iddia edilen çiftin, iş vaadiyle insanlardan milyonlarca lirayı topladığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Var Böyle Tipler adlı Instagram hesaplarını kapanan çifte Pazartesi’den bu yana ulaşılamadığı da iddialar arasında.

Konuyla ilgili ortalıkta dolaşan ses kaydında, Beril Talu’nun orta okul arkadaşı olduğu iddia eden bir kişi dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Çiftin kurdukları sistemle orta okul arkadaşlarını, yakınlarını ve insanları reklam işi vaadiyle kandırdığı, her insandan yaklaşık 1-2 milyon TL aldığı iddia ediliyor. Yine çiftin evlerindeki yardımcılarının arabasını ve dolarlarını sattırdığı ve ortada bıraktığı iddia ediliyor. Şoförlerini 1 milyon TL dolandırdıkları, bir veda partisi düzenleyerek ardından Portekiz’e kaçtıkları da söylentiler arasında.

1 KASIM’I İŞARET ETTİLER
Dolandırıcı oldukları yönünde iddialar ortaya çıkan çiftin milyon takipçili hesabı kapanırken, ‘varboyletipler_aciklama’ isimli bir hesap açıldı. Yeni açıklan hesapta çift, 1 Kasım’ı işaret ederek canlı yayında açıklama yapacaklarını duyurdu.

Türkiye Kıvanç Talu ve Beril Talu’yu konuşuyor! 100 milyonluk vurgunda şok detaylar!