Ünlü Astrolog Michaela Astro Türkiye’de patronlara danışmanlık hizmeti veriyor

featured
service

Amerika’da astroloji alanında eğitim alan ünlü Astrolog ve Yaşam Koçu Michaela Astro Türkiye’de bir çok şirket sahibinin danışmanlığını yapıyor.

blank

DONALD TRUMP’IN SEÇİMİ KAYBEDECEĞİNİ KENDİSİNE SÖYLEMİŞTİM

Astro, “Bu teklif bana geldiği zaman büyük bir şok ve şaşkınlık yaşadım. Trump’ın başdanışmanlarından bir hanımefendi kapımı çaldı ve onlara eşlik etmemi söyledi. Aynı filmlerdeki gibiydi. Annem beni CIA ya da FBI’in aldığını düşündü. Korkulu gözlerle bana bakıyordu. Ben de hiçbir şeyin olmayacağını, sakin kalmasını söyleyip onlarla birlikte yola çıktım. Beşiktaş’ta çok lüks bir otelde sayın Trump’la video konferans şeklinde görüşme yaptık. Kendisine Vatikan tarafından kara büyüler yapıldığını ve seçimlere asla girmemesini söyledim. Çünkü bana gelmekte çok geç kalmışlardı ama bundan sonraki seçimlere kadar bütün desteğim kendilerinin üstünde çalışmalarımıza devam ediyorum. Eşini ve kendisini çok seviyorum. Trump macerama bu şekilde başlamış oldum.” dedi.

blank

Eski Amerika başkanı Donald Trump’ın özel davetlisi olarak Amerika’da Trump ailesinin danışmanlığını yapan Michaela Astro Trump’ın eşi Melanie Trump’tan hediyelerle Türkiye’ye dönmüştü.

Ünlü Astrolog Michaela Astro Türkiye’de patronlara danışmanlık hizmeti veriyor