Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in aşkı yanlış çıktı

featured
service
Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’le adı aşk dedikodularına karışan İş adamı Murat Özdemir, hakkında çıkan haberlere erişim engeli verilmesini talep etti. Avukatı aracılığıyla İstanbul Sulh Ceza hakimliğine başvuran iş adamı, Gündeş’le aralarında herhangi bir bağ olmadığını ve haberlerin eşi ile aralarında devam eden boşanma davasını olumsuz etkileyeceğini ileri sürdü.

Reza Zarrab ile boşandıktan sonra sürpriz isimlerle anılmaya başlayan ve son dönemde aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Gündeş’in Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü.

Ünlü şarkıcı konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmazken Kuzey Iraklı işadamı Rassan Khoshnaw hakkında “Ebru’yu bırakıp Şeyma Subaşı’na gitti” iddiaları gündeme gelmişti.

blank

HABERLERE ERİŞİM ENGELİ TALEBİ

Tüm bu iddialar sonrası Gündeş’in yeni bir aşka yelken açtığı ve evli iş adamı Murat Özdemir’le yeni bir ilişkiye başladığı ileri sürüldü. Ünlü iş adamı ise, bugün avukatı Mehmet Dedeoğlu aracılığıyla hakkında çıkan asılsız haberlere erişim engeli talep etti.

blank

İstanbul Sulh Ceza hakimliğine başvuran iş adamı, Ebru Gündeş’le hiçbir bağı ya da ilişkisi olmadığını, hakkında çıkan bu asılsız haberlerin eşi Selin Özdemir’le aralarında devam eden boşanma davasını olumsuz yönde etkilediğini ileri sürdü. Yapılan haberlerde, haber kaynağı olarak iş adamının eşinin belirtilmesi dikkat çekti. Bu durum, boşanma aşamasındaki eş Selin Özdemir’in nafaka taleplerini arttırmak için kasıtlı olarak böyle bir söylenti yaydığı yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in aşkı yanlış çıktı