ÜNLÜLERİN SÖZ VE BESTECİSİNDEN HAKAN KARANFİL’E 1,5 MİLYONLUK JEST

featured
service

1,5 MİLYONLUK MÜZİK!
Yeni single şarkı hazırlığında olan Hakan Karanfil yapımcı,besteci Hülya Avşar, Ebru Yaşar,Burcu Güneş gibi ünlü isimlerin müziklerinin sözlerini yazan Sezgi Erciyas’dan şarkı satın aldığını açıkladı!
Şarkının klibiyle birlikte eylül ayında dinleyici ile buluşacağının müjdesini verdiler.

blank

BU ŞARKI ÜNLÜ SANATCI EBRU… YAZILMIŞTI!
Ünlülerin bestecisi ve şarkı yazarı Sezgi Erciyas ünlü sanatçı Ebru… yazılan “Yol Ver”şarkısını Hakan Karanfil’e verdiği öğrenildi şarkının ünlü sanatçıya verilmeme sebebi albüme katmak istemesinden dolayı olduğu anlaşılırken şu sözleri dile getirem Erciyas bu şarkı albüme eklenmez ,tek başına single yapılmalı diyerek o yüzden kabul etmedim ve Hakan’a vermeyi uygun gördük ifadelerimi dile getirdi.

HAKAN KARANFİL ŞARKI İÇİN EVİNİ SATTI!
Güzellik uzmanı olarak tanınan ve ara ara yaptığı paylaşımlar ile magazin ve iş dünyasının gündeminden düşmeyen ,adından da sıkça söz ettiren Hakan Karanfil son dönemlerde kadınlar matinesi yaparak sosyal medya ve müzik sevenler tarafından oldukça ilgi görmüştü ,ünlülerin bestecisi ve söz yazarı ‘Sezgi Erciyas’dan 1,5 milyonluk yeni şarkı aldığı açıklarken şarkı için istanbulda’ki evini sattığı öğrenildi.

GÜZELLİK SEKTÖRÜNDEN MÜZİĞE GEÇİŞ
Güzellik uzmanı ve sosyal medya fenomeni olarak tanınan yaptığı paylaşımlarla’da ara ara infial yaratan adından da sıkça söz ettiren “Hakan Karanfil” Yaklaşık 12 aydır Müzik piyasasında bir çok ilde sahne alarak müzik dinleyicileri tarafından dikkatleri üstüne çekmeyi başarmıştır. Müziğe çocukluk yaşlarından itibaren ilgisi olduğunu söyleyen Karanfil ünlülerin besteci ve söz yazarı “Sezgi Erciyas”dan yeni şarkı aldığını açıklarken lunları dile getirdi; Bundan sonra beni daha çok sahnelerde profesyonel olarak görüp dinleyip ,izleyeceksiniz ifadelerini kullandı. Şimdi tüm gözler yeni çıkacak olan ve merakla beklenen “YOL VER“ şarkısına çevrildi.

ÜNLÜLERİN SÖZ VE BESTECİSİNDEN HAKAN KARANFİL’E 1,5 MİLYONLUK JEST