Yesil GYO ‘da proje teslimleri başlıyor

featured
service

Hisseleri Borsa İstanbul’da işlem gören Yeşil GYO (#YGYO) bünyesindeki Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinde konut ve ticari alanlar sahiplerine teslim edilmeye hazırlanıyor.

Konuyla ilgili gelişme KAP duyurusunda yer aldı. Yeşil GYO’dan yollanan açıklamada, “Şirketimizin bünyesindeki Innovia Arifiye, ile Bağlı Ortaklığımızın yapmakta olduğu Elexia Tuzla projelerinin inşaatları tamamlanmıştır. Her iki projedeki satışı yapılmış olan bağımsız bölümlerin teslimleri hak sahiplerine yapılacaktır” denildi.

“DAİRELER BUGÜN ÇOK DEĞERLİ”

Engin Yeşil, “Müşterilerimizin yüzde 95’ i dairelerini banka kredisi veya senet sistemi ile vadeli olarak satın aldılar. Çeşitli kampanyalar ile 10 yıla kadar sıfır faizli ödeme planları ile satın aldıkları daireler bugün çok değerli. Kendilerine hayırlı olmasını diliyoruz. Bize olan güvenlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

blank

TESLİMATLAR MART AYINDA BAŞLIYOR

Gecikmeli olarak teslim edilecek de olsa projelerde konut alan vatandaşların mutlu olduğunu, Engin Yeşil’in de dikkat çektiği gibi gayrimenkul fiyatlarının son dönemde çok yükseldiğini belirten yetkililer, “Artan gayrimenkul fiyatları, düşük veya sıfır faizle konut alanlar için büyük bir avantaj oldu” dedi.

Yeşil GYO teslimatların Mart ayında başlayacağını bildirdi.

Yesil GYO ‘da proje teslimleri başlıyor