ZEYNEP BASTIK, SPOTIFY’IN EQUAL LİSTESİNDE

featured
service

Zeynep Bastık, Spotify’ın sektördeki kadın müzisyenleri desteklemek için oluşturduğu EQUAL müzik listesinin kapağına konuk oldu. Bastık bu günlerde New York Times Meydanı’ndaki dev dijital ekranı süslüyor…

Dijital müzik platformu Spotify’ın müzik sektöründe kadın eşitliğini güçlendirmek üzere hayata geçirdiği EQUAL müzik çalma listesine Zeynep Bastık, “Eyvah” adlı parçasıyla konuk oldu. New York Times Meydanı’ndaki meşhur reklam alanında boy gösteren Zeynep Bastık, Türkiye EQUAL yerel çalma listesine girerken, Türkiye EQUAL çalma listesinin kapağını da süsledi.

Spotify’ın EQUAL Müzik Programı’nda yer alarak büyük bir başarıya imza atan Zeynep Bastık, sosyal medya hesabında bu programın bir parçası olmasıyla ilgili olarak Spotify’ın kendisi hakkında yayınladığı Instagram postunu “Güne bu manzarayla başladım” notuyla paylaştı.

Şarkılarıyla ve kendine özgü tarzıyla kitleleri peşinden sürüklemeye devam eden Zeynep Bastık sözlerini Goko! ile beraber yazdığı müziği ve düzenlemesi de Goko!’ya ait yeni şarkısı “Eyvah”ı yayınladığı günden beri dijital platformlardaki listelerin üst sıralarında yer alıyor.

ZEYNEP BASTIK, SPOTIFY’IN EQUAL LİSTESİNDE